- Advertisement -
AcasăPoliticaMotiunea simpla a USR-istilor depusa impotriva lui Campeanu, dezbatuta azi

Motiunea simpla a USR-istilor depusa impotriva lui Campeanu, dezbatuta azi

- Advertisement -

Motiunea simpla depusa de USR impotirva ministrului Educatiei, Sorin Campeanu, va fi dezbatuta astazi in Parlament, urmand ca miercuri, 22 iunie, sa aiba loc votul. Motiunea USR-istilor este intitulata „Ministru. Dezastru. Educatie fara viitor” si a fost semnata de 52 de deputati din partidul lui Drula.

„Sfârşitul de an şcolar este, pentru toţi cei implicaţi în învăţământ, momentul în care tragem linie în catalog. A venit clipa unui bilanţ serios pentru au sector care are acelaşi om la cârmă începând din decembrie 2020. Ministerul Educaţiei a fost condus neperturbat de Sorin Mihai Cîmpeanu. De aceea, domnia sa este singurul responsabil pentru dezastrul în care se afundă învăţământul din România. Nimic nu ne poate şterge din minte momentul în care, cu o indiferenţă asumată, Sorin Cîmpeanu declara public că învăţământul românesc a ajuns la ‘un minim istoric'”, se arata in moţiunea simpla.

„Aşa cum ştie toată lumea care a trecut prin şcoală, la trei corigenţe rămâi repetent. Ministrul Cîmpeanu nu are o corigenţă, nu are nici trei. Are corigenţe pe linie la toate materiile din portofoliul Ministerului Educaţiei. Cu toate acestea, corigentul Cîmpeanu nu se teme că va fi repetent sau – cine ştie – exmatriculat. De ce? Pentru că, aşa cum s-ar spune în şcoală, are pile la director”, se mai menţioneaza in text.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -