- Advertisement -
AcasăExternNancy Pelosi continua sa puna paie pe foc in raport cu China:...

Nancy Pelosi continua sa puna paie pe foc in raport cu China: „Nu vor izola Taiwanul împiedicându-ne să mergem acolo. Am avut vizite la nivel înalt, ale senatorilor în primăvară, în mod bipartizan şi nu îi vom lăsa să izoleze Taiwanul”

- Advertisement -

Desi in mod normal, cu un razboi deja pronti in mijlocul Europei in care este implicata a doua armata a lumii care detine arme nucleare, SUA si China ar fi trebui sa invete ceva din episodul precedent si sa faca tot posibilul pentru a evita scenariul declansarii unui nou razboi, un razboi in care ar putea fi implicate cele mai mari puteri militare (toate detinand arme nucelare) Nancy Pelosi continua sa bage batul prin gard si sa irite chinezii in ciuda nemutumitilor exprimate de chinezi cu privire la implicarea SUA in Asia. Acesta a spus ca SUA nu va lasa China sa izoleze Taiwan-ul iar chinezii nu vor reusi sa faca asta impiedicand americanii sa mearga acolo. Acesta a continuat spunand ca inclusiv senatori americani au vizitata tara in primavara.

„Nu vor izola Taiwanul împiedicându-ne să mergem acolo. Am avut vizite la nivel înalt, ale senatorilor în primăvară, în mod bipartizan (…) şi nu îi vom lăsa să izoleze Taiwanul”,

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -