- Advertisement -
AcasăExternNe-a murit creierul din nou. Biden, susprins in timp ce isi intreaca...

Ne-a murit creierul din nou. Biden, susprins in timp ce isi intreaca colegii democrati daca trebuie sa semneze un ordin privind avortul: „Ar trebui sa semnez acest ordin acum? Bine…Voi semna acest ordin executiv chiar acum”

- Advertisement -

Daca nu ar fi de plans, ar fi de ras. Pe zi ce trece, cel putin pentru oamenii inca intregi la cap, SUA devine in ochii intregi lumi o tara condusa de un senil ramolit coordonat pe la spate de adevaratii baieti care conduc SUA si implict lumea. Cu toate ca presedintele SUA este cel putin teoretic, de ochii lumi, cel mai puternic om al lumii, cel care teoretic hotareste prin atributiile pe care constitutia americana le prevede tot ceea ce misca in tara, in mod contrast si ca o ironie a sortii, prin impunerea lui Joe Biden de catre sistem, iese la iveala cat se poate de evident ca presedintele SAU e doar o jucarie in mainile altor baieti, din acesta cauza si fostul presedinte american, Donald Trump, fiind demonizat din prima zi a anuntului candidaturii inca din 2016, acesta nefiind parte din sistem.

De data acesta, Joe Biden a fost surpsins in timpul unei vidoeconferinte, in timp ce isi intreaba proprii colegi democrati daca trebuie sa semneze sau nu un ordin privind avortul. Fara ca nimeni din incapere sa ii raspunda (Biden avand doar linii de trasat) totul fiind surprins in direct, Joe isi raspunde ulterior singur, mentionand ca va semna ordinul executiv asa cum considera el de cuviinta daca tot nu ii raspunde nimeni nimic.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -