- Advertisement -
AcasăPoliticaNoua linie de atac a USR, Citu e noul Dragnea. Stelian Ion:...

Noua linie de atac a USR, Citu e noul Dragnea. Stelian Ion: schimbarea de pe o zi pe alta a conducerii Direcției de avizare din cadrul MJ pentru a facilita obținerea avizului pentru PNDL 3, arată că Florin Citu nu are respect pentru lege și folosește aceleași metode abuzive pe care le foloseau odinioară cei pe care atâta i-a criticat public!

- Advertisement -

Citu este noul Dragnea. Acesta pare sa fie noua linie de atac a pluseristilor in razboiul contra premierului Wow. Fostul minstru decapitat de la Justitie, Stelian Ion, il ataca pe premierul Citu, pe care il acuza in contextul PNDL 3, ca nu are respect fata de lege si foloseste acleasi motive abuzive precum fostul lider PSD, Liviu Dragnea.

Postarea integrala a lui Stelian Ion: ”Oprirea procedurii de selecție a procurorilor de rang înalt, ca prima măsura în interimatul la Ministerul Justiției, reprezintă dovada cea mai clară că aceasta a fost miza principală a remanierii.Iar schimbarea de pe o zi pe alta a conducerii Direcției de avizare din cadrul MJ pentru a facilita obținerea avizului pentru PNDL 3, proiect care faciliteaza furtul din banii publici, și, probabil, a unor avize ulterioare, arată că Florin Citu nu are respect pentru lege și folosește aceleași metode abuzive pe care le foloseau odinioară cei pe care atâta i-a criticat public. Asta este realitatea tristă a acestor zile.

L.E. Sper că informațiile referitoare la schimbările de la conducerea Direcției de avizare nu se vor confirma nici azi, nici în perioada următoare.”, scrie Stelian Ion

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -