- Advertisement -
AcasăExternNoul occident. Nu te plasezi pe linia corectitudinii politice, nu existi. UE...

Noul occident. Nu te plasezi pe linia corectitudinii politice, nu existi. UE ii transmite lui Elon Musk ca Twitter va fi interzis daca nu va respecta regulile privind moderarea continutului. Desi Twitter ii apartine lui Elon Musk, UE considera ca nu Musk trebuie sa decida daca Donald Trump si alte persoane inrterzise pot reveni pe reteaua de socializare

- Advertisement -

Cu toate ca Twitter a fost cumparat de catre miliardarul amercian, Elon Musk, pe pretul de 40 de miliarde de dolari in urma cu aproape 2 luni, Uniunea Europeana intervine si ii transmite acestuia ca daca vrea sa ca reteaua de socializare sa fucntioneze in Europa, va trebui sa respecte regulile impuse de catre leftisti progresisti.

Mai mult, desi vobim pana la urma despre o afacere privata al unui om de afaceri, actuala clasa politica a UE care a dus Europa in gard prin ideologiile propagandistice promovate in ultimele 3 decenii, vrea sa hotareasca de asemenea in locul lui Elon Musk, daca persoanele interzise pe palforma de socialzizare, inclusiv fostul presedinte american, Donald Trump, pot reveni inapoi.

Toate aceste cerinte ar fi fost ridicate de catre Comisarul european pentru piata interna, Thierry Breton, in timpul unei intalniri video cu Musk, care ar fi avut loc miercuri.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -