- Advertisement -
AcasăExternNumarul deceselor cauzate de coronavirus a ajuns la 490! Acum 3 zile...

Numarul deceselor cauzate de coronavirus a ajuns la 490! Acum 3 zile de ore erau doar 300! 65 de oameni au decedat ieri in zona Hubei iar numarul celor infectati a ajuns la aproape 24.000 doar in China! Ieri s-a inregistrat al treilea deces in afara Chinei, la Hong Kong, toate cele 3 decese din afara Chinei au avut loc dupa 1 februarie

- Advertisement -

Coronavrursul a luat mult foarte mult amploare in ultimele zile, atat la nivelul Chinei, cat si la nivel global. Daca pana pe 1 februarie in afara Chinei nu se inregistrase niciun deces, in ultimele 5 zile s-au inregistrat 3 decese in afara tarii din care a pornit epidemia, ultimul deces avand loc in Hong Kong acum cateva ore. Si in China situatia este tot mai grava, numarul deceslor pe zi ce trece este tot mai mare, daca pe 2 februarie se inregistrau 300 de decese, azi avem deja aproape 500, adica in 3 zile numarul decelor a crescur cu 66%. De asemena numarul celor infectati s-a dublat de 2 februarie pana azi, de la 14.000 la 24.000.

Japonia: Zece persoane aflate pe nava de croazieră japoneză sunt infectate cu coronavirus

Pe nava Diamond Princes, care este în apropierea portului Yokohama, 10 persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu noul tip de coronavirus, informează Ministerul japonez al Sănătății.

Pasagerii și membrii echipajului se află în continuare la bordul navei.

Oficialii niponi au început marți să testeze peste 3.700 de persoane, care se aflau la bordul unei nave de croazieră în carantină în apropierea portului Yokohama, după ce un pasager al vasului a fost depistat cu coronavirus, potrivit Mediafax.

 

Președintele chinez Xi Jinping ”strălucește prin absență” în această perioadă în care guvernul se luptă cu epidemia. Cea mai recentă apariție publică a avut loc pe 28 ianuarie, când s-a întâlnit cu directorul OMS în Beijing și a spus că el ”comandă personal” eforturile contra coronavirusului.

Totuși, Xi pare că se ferește să fie asociat cu lupta guvernului împotriva epidemiei. NU a fost văzut vizitând spitale, doctori sau pacienți, în condițiile în care premierul Li Keqiang a vizitat Wuhan, epicentrul epidemiei.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -