- Advertisement -
AcasăExternNumarul deceselor cauzate de coronavirus este in continua crestere! 56 de oameni...

Numarul deceselor cauzate de coronavirus este in continua crestere! 56 de oameni au murit si peste 2.000 au fost infectati cu virusul chinez!

- Advertisement -

Daca ieri dimineata aflam ca numarul deceselor cauzate de coronavirus ajungea la 40 de la 26 cat se inregistrau vineri seara, iar numarul celor infectati crescuse de la sub 1.000 la 1.300, azi numarul victimelor si al persoanelor infectate este mai mult decat dublu fata de vineri seara. Numarul deceselor a ajuns azi la 56, in condtile in care vineri seara de de doar 26, iar numarul celor infectati a crescut la 2.000, in condistiile in care vineri seara erau mai putin de 1.000.

China a luat noi masuri in ultimele ore pentru prevenirea raspindirii coronavirusului, printre care intezicerea comertului de animale. O alta cerinta a autoirtatilor catre catateni a fost sa recurgă la un salut tradițional ce nu implică atingeri. Sfatul a fost trimis duminică dimineață prin SMS tuturor telefoanelor mobile din oraș.

Reamintim ca ieri orasul Wuhan a intrat in carantina, alaturi de toate micile orasele din jurul sau, in total un numar de 56 de milioane de chinezi fiind in carantina, neavand voie sa parasacsa o zona clar imprejmuita de asemenea de catre autoritati.

Printre alte masuri urgente luate de catre autoritatile chineze se numara cea de a construi un spital pentru tratarea stricta a cazurilor imbolnavarilor cauzate de coronavirus pana la data de 3 februarie, adica in 10 zile. Spitalul urmeaza sa fie contruit in Wuhan, locul izbucnirii focarului, un oras in care locuieste un numar de cetateni echivalent cu jumatate din populatia Romaniei.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -