- Advertisement -
AcasăExternO noua lovitura pentru propaganda mass media mainstream. Donald Trump va fi...

O noua lovitura pentru propaganda mass media mainstream. Donald Trump va fi candidatul republicanilor pentru Casa Alba. 48% dintre membrii Partidului Republican vor ca Donald Trump sa candideze pentru 2 ani la Casa Alba, in timp ce doar 31% il prefera pe Guvernatorul statului Florida, Ron DeSantis

- Advertisement -

O noua lovitura pentru mass media de propaganda mainstream, care este ocupata in ultima vreme sa expice ca de fapt Partidul Republican estede fapt foartebun, insa Donald Trump trebuie inlaturat din sfera de influenta pentru a isi face aparitia o noua marioneta usor contralabila care sa continue de fapt politica externa mizerabila a Statelor Unite.

Potrivit unui sondaj Morning Consult. nu mai putin de 48% dintre republicani il sustin pe Donald Trump in postura de candidat la urmatoarele prezidentiale din 2024, in timp ce Guvernatorul statului Florida, Ron DeSantis, are o susitnere de doar 31%.

Fostul vicepreşedinte Mike Pence este la nivelul de 8%, urmat de Liz Cheney, fosta membra a Camerei Reprezentantilor, creditată cu 3% din intenţiile de vot.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -