Olguta ii ataca pe Citu si Iohannis: „Cam atat despre patriotii de carton! Acum o luna acuza PSD ca vinde Ardealul iar azi anunta ca a atacat la Curtea Constitutionala Legea Trianonului, fix tratatul care ne-a adus Transilvania inapoi la tara mama” / Bine, Câţule! Pentru cât guvernezi tu de prost, tot PSD e de vina! Si “guvernele socialiste”! Adica cele dinainte de ’89! Daca situatia nu ar fi tragica, am muri de ras cu astia!”

Fostul ministru al Muncii Olguta Vasilescu ii ataca pe Iohannis si pe Florin Citu intr-o postare pe facebook. Legat de presedintele Iohannis, Olguta ii reproseaza ca acum o luna acujza PSD-ul ca vinde Ardealul pentru ca ieri sa nu promulge si sa atace la Curtea Constitutionala “Legea Trianonului”.

Olguta il ironizeaza apoi si pe Florin Citu despre care declara ca guvernaza foarte prost si sa vina pe PSD: “Daca situatia nu ar fi tragica, am muri de ras cu astia!”

Postarea integala a Olgutei Vasilescu:

Bine, Câțule! Pentru cât guvernezi tu de prost, tot PSD e de vina! Si “guvernele socialiste”… Adica cele dinainte de ’89! Minunatul vostru program de relansare economica mai apare? Ca au trecut 84 de zile de cand il tot lansati si a trecut si mama pandemiei…
Daca situatia nu ar fi tragica, am muri de ras cu astia!

Bine, Câțule! Pentru cât guvernezi tu de prost, tot PSD e de vina! Si "guvernele socialiste"… Adica cele dinainte de '…

Publicată de Lia Olguta Vasilescu pe Sâmbătă, 6 iunie 2020

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *