- Advertisement -
AcasăPoliticaPacala se baga si el in seama. Cristian Diaconescu: Partidul nostru va...

Pacala se baga si el in seama. Cristian Diaconescu: Partidul nostru va monitoriza programul de guvernare și va atrage, permanent, atenția asupra modului de implementare a PNRR

- Advertisement -

Avem multi pacalici prin politica, unii dintr ei extrem de deontologi, dar in fapt, tot niste clauni. Seful PMP, Cristian Diaconescu, a declarat joi dupa amiaza ca partidul pe care il conduce se va asigura ca PNRR-ul va fi corect implementat.

PMP salută votarea în Parlament a noului Guvern, după multe luni de criză politică, ce a adus România intr-o situație catastrofala. Acum, Cabinetul Ciucă, având o majoritate parlamentară confortabilă, are legitimitatea să repornească motoarele economiei și să redea romanilor speranța într-o viață mai bună.

De asemenea, actuala putere, în colaborare cu întreaga societate românească are șansa de introduce modificări esențiale în Constitutie, ca obiectiv central fiind reforma administrativă. Partidul nostru va monitoriza programul de guvernare și va atrage, permanent, atenția asupra modului de implementare a PNRR, care trebuie să ghideze voința politică a tuturor partidelor, în perioada următoare.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

- Advertisement -