- Advertisement -
AcasăExternPas cu pas catre dezastru. Polonia devine prima tara carte va trimita...

Pas cu pas catre dezastru. Polonia devine prima tara carte va trimita si avioane de vanatoare in Ucraina. Andrzej Duda: „In următoarele câteva zile, vom preda, din câte îmi amintesc, patru avioane Ucrainei în stare de funcționare. Restul sunt în curs de pregătire, de revizie”

- Advertisement -

Dupa ce au inceput sa trimita tot mai des tancuri in Ucraina dupa prima aprobare a in acest sens germanilor in luna ianuarie, Polonia anunta azi in premiera ca devine prima tara care trimite avioane de vanatoare catre Kiev. Anuntul in acest sens a fost facut chiar de presedintele  Andrzej Duda, care a mentionat ca este vorba despre un numar de 4 avioane care urmaza sa ajunga zilele urmatoare, mentionand ca ulterior vor fi trimise si altele dupa ce acesta vor trece etapa de revizie.

„În primul rând, literalmente în următoarele câteva zile, vom preda, din câte îmi amintesc, patru avioane Ucrainei în stare de funcționare”, a declarat Andrzej Duda într-o conferință de presă.

„Restul sunt în curs de pregătire, de revizie”, a precizat liderul polonez. Polonia mai are circa 10-20 de avioane MiG 29, a adăugat Duda.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -