Paul Stanescu anunta ca Titus Corlatean si Radu Oprea isi doresc la sefia Senatului, si nu sunt singurii PSD-isti: “Uitați-vă în stânga mea. Și Radu și Titu oricând pot să preia această funcție de președinte al Senatului. Sigur că mai sunt și alți colegi. Ce va decide grupul aia vom face”

Secretarul general al PSD Paul Stanescu a declarat la Ploiesti ca sunt mai multi PSD-isti care doresc sa candideze pentru functia de sef al Senatului, printre acestia numarandu-se fostul Ministru de Externe Titus Corlatean si Radu Oprea. Stanescu spune ca o decizie va fi luata de Grupul Senatorial PSD.

„Sigur, după motivarea deciziei Curții Constituționale, Partidul Social Democrat va desemna un senator PSD pentru funcția de președinte al Senatului. Dacă mă întrebați pe cine, uitați-vă în stânga mea. Și Radu și Titu oricând pot să preia această funcție de președinte al Senatului. Sigur că mai sunt și alți colegi. Decizia va fi a grupului senatorial PSD, sigur vom discuta și în forurile partidului dar decizia va fi a grupului senatorial pentru că e un grup foarte unit. Suntem majoritari. E obligatoriu să avem un președinte al Senatului pentru că suntem majoritari în Senatul României. Sunt 69 de senatori PSD. Ce va decide grupul aia vom face”, a spus Paul Stănescu, la Ploiești.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.