Paul Stanescu vrea sa resusciteze PSD-ul schimband numele CEx-ului: Ii spuneam lui Ciolacu mai devreme, că trebuie să reușim măcar să schimbăm titulatura CEx-ului. Cel mai toxic organism pe care l-a avut PSD în ultima perioadă a fost CEx-ul ăla! / Am gasit PSD-ul pe linie moarta, insa Ciolacu a reușit să repună PSD pe șine și a început să miște”

Paul Stanescu a gasit raspunsul la reformarea PSD, schimbarea numelui CEx, deoarece spune acesta ca CEx-ul a daunat execesiv sanatatii PSD-ului. Mai exact, Stanescu descrie CEx-ul ca fiind “cel mai toxic organism pe care l-a avut PSD in ultima perioada”. Baronul de Olt readuce de asemenea in discutie meritele lui Ciolacu, despre care sustine ca ar fi pus deja pe picioare PSD-ul care s-ar fi aflat pe linie moarta pana la venirea acestuia in pozitia de lider. Mai exact, Stanescu spune:”Am găsit un PSD tras pe linie moartă, „un dezastru financiar, organizatoric și comunicațional. Ciolacu a reușit să pună PSD pe șine și a început să se miște”

„Nu noi am pierdut alegerile. Alegerile s-au pierdut la centru. Cel mai toxic organism pe care l-a avut PSD în ultima perioadă a fost CEx-ul ăla. Asta îi spuneam lui Ciolacu mai devreme, că trebuie să reușim măcar să schimbăm titulatura CEx-ului, pentru că unele decizii au fost greșite. Ultimii doi președinți de partid au folosit partidul ca un vehicul pentru proiecte personale, nu pentru partid, și asta v-o spune un om care a încercat mereu să se opună acestor practici, am luptat cu toate forțele”, a spus Paul Stănescu.

El a adăugat că a găsit PSD tras pe linie moartă, „un dezastru financiar, organizatoric și comunicațional”: „Meritul lui Ciolacu și Biroului permanent că a reușit să pună partidul pe șine și a început să se miște”, a subliniat Stănescu.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.