- Advertisement -
AcasăJustitiePiedone, prima postare dupa gratii: "Ce fac șacalii șușanelelor? Ce fac orcii...

Piedone, prima postare dupa gratii: „Ce fac șacalii șușanelelor? Ce fac orcii țării? Știu că dansați cu cuțitele la brâu și vă visați deja stăpâni pe primărie! Vă întreb, orcilor: Chiar credeti că cetățenii Sectorului 5 nu înțeleg ce înseamnă condamnarea lui Cristi Piedone? Știu, orcilor! Vă simt! Îmi dați energie și aici după gratii!”

- Advertisement -

Asa cum a promis jurnalistilor in ziua condamnarii, edilul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, scrie pe pagina sa de facebook prin intermediul cunostintelor cu care poate tine legatura de dupa gratii. In prima postare din inchisoare, acesta isi ataca rivalii politici, numindu-i „sacali” si „orci”. Acesta sugereaza ca cetatenii sectorului 5 inteleg ca condamnarea sa este o executie si ca satisfactia rivalilor politici referitor pentru faptul ca a intrat la inchisoare ii da energie.

„Ce fac șacalii șușanelelor? Ce fac orcii țării ?

Mi-au șoptit păsările cerului că petreceți cu lăutari! Și că v-ați adunat lângă troc. Petreceți, orcilor! Petreceți și înjurați-mă! Știu că dansați cu cuțitele la brâu și vă visați deja stăpâni pe primărie! Vă întreb, orcilor: Chiar credeti că cetățenii Sectorului 5 nu înțeleg ce înseamnă condamnarea lui Cristi Piedone? Știu, orcilor!

Și nu se vor lăsa iar mințiți și furați de șleahta voastră! I-ați făcut proști când m-au ales! Vă amintiți, orcilor? Ați gresit! Sunt cerebrali și deștepți! Cât ne-ați lăsat să fim împreună, am construit printre dărâmăturile voastre! Așa că… nu-i batjocoriți și nu-i subestimați! Sunt mai puternici ca voi! ….. Oamenii mei dragi, cei care mă îmbrățișați cu iubire și mă purtați în gânduri, vă multumesc!

Vă simt! Îmi dați energie și aici după gratii! Cu dragostea VOASTRĂ voi trece si peste năpasta în care m-au azvârlit! Vă îmbrățișez și vă iubesc așa cum știti! Cu respect, Piedone NEVINOVAT PS: Voi reveni cu vești pentru oameni și… pentru orci”, scrie Piedone.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -