Ponta sustine ca desmenarea lui Florin Citu in functia de premier e parte a blatului PSD-PNL pentru ajungerea la anticipate: “Președintele Iohannis vrea în continuare alegeri anticipate. Înțeleg că le va obține dacă cei de la PSD merg să facă cvorumul, atunci le va obține”

Fostul premier al Romaniei Victor Ponta a declarat la Digi24 ca desemnarea lui Florin Citu in functia de premier estecel mai probabil partie a blatului PSD-PNL.

Liderul PRO Romania sustine ca are informatii ca PSD va merge sa faca cvorumul in Parlament, Guvernul PNL va pica, iar anticipatele vor fi si mai aproape, nemafiind nevoie decat sa cada inca un Guvern dupa aceea.

Fostul premier sustine ca cel mai devreme anticipatele ar putea avea loc la data de 28 iunie.

“Este al saptelea prim-ministru desemnat, în cinci ani. Nu mai numărăm miniștrii. Nu știu dacă e semnul cel mai bun pe care o țară îl dă apropo de investiții, de stabilitate, de seriozitate. Președintele Iohannis vrea în continuare alegeri anticipate. Înțeleg că le va obține dacă cei de la PSD merg să facă cvorumul, atunci le va obține. (…) Dacă are această înțelegere cu PSD-ul își atinge obiectivul politic. Chiar și cu acordul PSD-ului, cel mai repede vom avea alegeri parlamentare în 28 iunie”, a declarat președintele Pro România, Victor Ponta.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *