- Advertisement -
AcasăEducatiePropaganda LGBT in scoli ia amploare. Consiliul Naţional al Elevilor si aliaza...

Propaganda LGBT in scoli ia amploare. Consiliul Naţional al Elevilor si aliaza cu ONG-urile lui Soros si cer introducerea educatiei sexuale LGBT in scoli: Privim cu dezamăgire cum profesorii nu sunt încurajaţi astfel să adopte o atitudine non-discriminatorie faţă de elevi, lucru ce poate conduce inclusiv la un număr sporit de cazuri de bullying în rândul elevilor, pe acest subiect. Susţine cu fermitate principiul incluziunii, al diversităţii şi al non-discriminării şcolare, privind orice fel de criteriu: rasă, etnie, sex, orientare sexuală, convingeri religioase, etc.”

- Advertisement -

Intr-o tara a carui stat de colonie s-a mutat de la Revolutie de la est la vest, intr-o tara in care am avut o „Revolutie” de fatada in care prima linie securitatii a preluat puterea dupa decembire 1989, intr-o tara in care instiutiile statului, serviciile si partidele sunt in mare parte coodonate si dirijate din exterior de 34 de ani, intr-o tara in care primul avion privat aterizat in Romania la asa zisa „Revolutie” a fost cel al miliardarului George Soros, intr-o tara in care curg diplomele Soros in asa zisa mass media minstream, Romania preia cu punct si virgula, fara nicio dezbatere, logica sau ratiune sau tot cea ce este nociv pentru sine din occident, cu atat mai mult in materie de corectutidine politica, unealta folosita de populistii de stanga pentru a isi pune in practica agenda cu care ingroapa occidentul.

Dupa ce presiunile ONG-urilor LGBT pentru introducerea in unitatile de invatamant a propagandei sexuale a inceput sa devina tot mai agresiva, mai ales in ultimele zile, Consiliul Naţional al Elevilor se aliaza cu respectivele organizatii non guvernmantele finantate in mare parte de Goerge Soros si cer introducerea educatiei sexuale sub conceptiile activistilor.

Consiliul Naţional al Elevilor trec in cel mai recent comunicat inclusiv la propagnada bazata pe emotie, acuzand profesorii din Romania care nu vor sa le accepte propunerile de asa zisa ca „promoveaza homofobia si bullyng-ul in unitatile de invatamant”. Cum Romania este de asemenea o tara a snobilor pur sange, reprezentatii elevilor (tefelistii) preiau cu exactitate masina de propaganda „woke”, transmitand ca „sustin cu fermitate principiul incluziunii, al diversităţii şi al non-discriminării şcolare, privind orice fel de criteriu: rasă, etnie, sex, orientare sexuală, convingeri religioase, etc.”

„Luni, 13 martie, am fost martorii unor declaraţii venite în spaţiul public din partea reprezentanţilor cultelor religioase şi ai Bisericii Ortodoxe Române. Printre propunerile acestora, se numără şi introducerea disciplinei «religie» în programa examenului de Bacalaureat şi eliminarea principiului diversităţii care guvernează sistemul de învăţământ preuniversitar, prin înlăturarea orientării sexuale din lista criteriilor în funcţie de care profesorii sau elevii nu pot discrimina”, a transmis Consiliul Naţional al Elevilor, joi, într-un comunicat de presă.

„Este îngrijorător faptul că în România încă există dezbateri pe acest subiect, în condiţiile în care în celelalte ţări europene este înrădăcinat deja principiul diversităţii în societate, fapt ce se reflectă şi în asigurarea respectării lui şi în şcolile din respectivele state. Privim cu dezamăgire cum profesorii nu sunt încurajaţi astfel să adopte o atitudine non-discriminatorie faţă de elevi, lucru ce poate conduce inclusiv la un număr sporit de cazuri de bullying în rândul elevilor, pe acest subiect. Mai mult decât atât, veridicitatea propunerilor venite din partea cultelor religioase este contestată de CNE, luând în calcul atribuţiile acestora, care nu se află în concordanţă cu activitatea din sectorul de educaţie. Şcoala reprezintă mediul în care elevii aleg să se formeze, fiind printre primele contacte ale unui copil cu mediul exterior familiei. Tocmai de aceea, acceptarea elevilor care fac parte din categoriile de minorităţi prezentate mai sus constă în primul rând în susţinere din partea cadrelor didactice”, mai indică sursa citată.

„România este singura ţară europeană unde opţiunea este aceea de a te retrage de la a studia disciplina religie la şcoală, pe când în toate celelalte state există opţiunea de a alege să studiezi religia ca materie şcolară. Acest lucru ne arată cum, în ciuda faptului că educaţia din România ar trebui să se bazeze pe un sistem laic, democratic şi independent, încă este susţinută ideea de a studia această disciplină în mod fundamental, cazurile de elevi care nu aleg să o facă fiind rare. În plus, aceasta ar trebui să pună accentul pe transmiterea unor valori morale şi a unor principii, astfel că nu se justifică folosirea sistemului de notare prin note de la 1 la 10. Astfel, printre propunerile Consiliului Naţional al Elevilor pentru proiectul Legii învăţământului preuniversitar s-a numărat şi utilizarea calificativelor pentru disciplina religie, în detrimentul notelor, urmărind acelaşi principiu. Caracterul opţional al studierii acestei discipline ar trebui respectat şi implicit asigurată consultarea reală a elevilor pe această temă, la începutul fiecărui an şcolar”, mai transmite Consiliul Naţional al Elevilor, în comunicatul de presă.

„Este alarmant faptul că se pune măcar în discuţie ideea de a nu respecta două dintre principiile de bază ale societăţii – diversitatea şi incluziunea. Atunci când ne referim la a încuraja participarea şcolară, facem automat referire şi la modul în care cadrul didactic asigură o atmosferă prietenoasă în sala de clasă, bazată pe acceptare, comunicare şi înţelegere. Posibilitatea de a alege religia ca probă la Bacalaureat nu ar aduce un beneficiu real elevilor, tocmai pentru că nu reprezintă un aspect unitar, ţinând cont de multitudinea de convingeri religioase care nu ar trebui testate şi evaluate în această formulă. Sau putem evalua credinţele şi valorile prin note de la 1 la 10?”, a declarat Miruna Croitoru, preşedintele Consiliului Naţional al Elevilor, conform sursei amintite.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -