- Advertisement -
Acasă Politica Predoiu: Noi ar fi trebuit până la ora asta să fi avut...

Predoiu: Noi ar fi trebuit până la ora asta să fi avut aprobat în Parlament proiectul pentru desființarea SIIJ și proiectele privind refacerea legilor justiției! Când se va întâmplă acest lucru? Depinde doar de minister și de Parlament!

- Advertisement -

S-au inversat rolurile. Daca pana in urma cu 6 luni, Stelian Ion si alti membrii importanti USR il criticau de pe margine periodic pe fostul ministru al Justieiei, Catalin Predoiu, pentru faptul ca nu desfiinta Sectia Speicala si legile justitiei, astazi chiar Caltalin Predoiu, aflat el pe margine de aceasta data, il critica pe actualul ministru al Justieiei, Stelian Ion, pentru faptul ca nu a desfiintat Sectia Speciala si legile Justieiei. Nu, nu e o gluma, va prezentam declaratile date vineri seara de Catalin Predoiu la Digi24:

„Noi ar fi trebuit până la ora asta să fi avut aprobat în Parlament proiectul pentru desființarea SIIJ și proiectele privind refacerea legilor justiției. Ar fi fost fezabilă ridicarea MCV, sau cel puțin un anunț făcut de Comisia Europeană, dacă aceste două obiective ar fi fost îndeplinite”, a spus Cătălin Predoiu la Digi24.

„Când se va întâmplă acest lucru? Depinde doar de minister și de Parlament. Nu se poate finaliza de la sine dacă nimeni nu face nimic, e un obiectiv care nu va fi atins. Nu vreau să fiu greșit înțeles, eu nu dau sfaturi nimănui și nu fac recomandări de pe poziția ex catedra, nimic nu oprește că partidele din coaliție să se alinieze viziunii ministrului, dar ministrul trebuie să vină să explice, să convingă. Iar dacă acest lucru nu e posibil, să discute, să negocieze, să facă un compromis rezonabil care nu compromite, cu privire la soluțiile tehnice, pentru că în măsură în care vezi că ceilalți parteneri au obiecții cu argumente și de ordin juridic, și de ordin politic, și de ordin moral, atunci poate e bine să te întrebi dacă nu ceilalți au dreptate. Nu îți garantează funcția publică faptul că deții adevărul absolut”, a mai spus Predoiu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here