- Advertisement -
AcasăJustitiePrimiti cu circul si peste Prut? Maia a primit-o pe Codruta la...

Primiti cu circul si peste Prut? Maia a primit-o pe Codruta la Chisinau: ”Combaterea corupţiei este angajamentul cu care am venit în faţa oamenilor şi ea rămâne prioritatea echipei de guvernare.

- Advertisement -

Dupa circul oferit romanilor vreme de cativa ani, circ in care imsensa majoritate a politicenilor anchetati (de altfel majoritatea dintre ei intr-adevar corupti) au fost achitati pe banda rulanta, dupa ce ni s-a repetat (si inca exista vuvuzele prin presa care o mai fac) ca DNA, serviciile si institutiile vegheaza la bunul mers la societatii si la siguranta in societate in tara in care clanurile de tigani, interlopi, proxenetii, camatarii si alte categorii de acest fel fac legea in mediul rural si micile orase, circul vine si la Chisinau.

Maia Sandu a primit-o la Chisinau pe Laura Codurta Kovesi (frumos, cu masca) unde a incarcat si o poza pe pagiansa de facebook unde scrie ca prioritatea numarul 1 a Republcii Moldova il reprezinta lupta impotriva coruptiei.

”Combaterea corupţiei este angajamentul cu care am venit în faţa oamenilor şi ea rămâne prioritatea echipei de guvernare. Ne concentrăm eforturile pe eliminarea practicilor abuzive în gestionarea banilor şi proprietăţilor publice şi pe oferirea instituţiilor din sectorul justiţiei a instrumentelor eficiente ca să combată flagelul corupţiei. Astfel putem îmbunătăţi relaţia cetăţenilor cu statul şi putem spori calitatea vieţii oamenilor”, scrie preşedintele Republicii Moldova pe Facebook.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -