- Advertisement -
Acasă Evenimente VIDEO Primul premier din seria lui Daddy, Sorin Grindeanu, recidivează! Fostul premier...

VIDEO Primul premier din seria lui Daddy, Sorin Grindeanu, recidivează! Fostul premier a fost din nou prins fumând într-un spațiu cu interdicție, de data aceasta nu la Guvern, ci în aeroport

- Advertisement -

Fostul premier Sorin Grindeanu, actual președinte Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), a fost surprins din nou fumând într-un spațiu în care fumatul este interzis, de această dată într-o încăpere a Aeroportului Timișoara.

Regulile sunt pentru alţii, nu pentru aleşii PSD.Fostul prim-ministru Sorin Grindeanu fuma ieri pe aeroportul din Timişoara. Interdicţia explicită de pe uşă nu era suficientă. Am întrebat angajaţii aeroportului dacă este normal şi ni s-a răspuns că dumnealui este premierul României!Grindeanu a mai fost surprins fumând în biroul lui Dragnea de la Camera Deputaţilor. Şi tot în parlament au fost văzuţi fumând fostul premier Tudose sau actualul ministru al Sportului (!). Ne amintim şi de primarul sectorului 4, pentru plăcerea căruia s-a dat liber la fumat într-un local, în dispreţul legii şi al celorlalţi clienţi (vezi aici https://www.petreanu.ro/primarul-baluta-baron-sector/).Nu este vorba aici despre elevi care descoperă satisfacţia unui gest teribilist, ci de nişte indivizi care ignoră în mod firesc regulile. Au trecut prin viaţă ocolind normele, iar atunci când nu se simt expuşi, se comportă aşa cum s-au obişnuit. Nu este de neglijat nici reacţia angajaţilor de la aeroport. Ştabul de partid şi de stat îşi permite să sfideze regula tocmai pentru că ştie că, din teamă sau din supunere intrată în reflex, i se tolerează abaterile de tot felul.Probabil că lucrurile vor merge mai bine în ţară în ziua în care ţigara aprinsă într-un spaţiu interzis fumatului va stârni în mod natural indignarea fiecăruia dintre noi.

Publicată de USR Constanța pe Duminică, 15 septembrie 2019

Imaginile cu Sorin Grindeanu fumând într-un spațiu cu interdicție în acest sens au fost făcute publice pe Facebook de către USR Constanța.

„Fostul prim-ministru Sorin Grindeanu fuma ieri pe aeroportul din Timişoara. Interdicţia explicită de pe uşă nu era suficientă. Am întrebat angajaţii aeroportului dacă este normal şi ni s-a răspuns că dumnealui este premierul României!”, au scris reprezentanții USR Constanța.

Ei spun că în acest caz nu este vorba despre elevi care descoperă satisfacţia unui gest teribilist, ci despre „nişte indivizi care ignoră în mod firesc regulile și au trecut prin viaţă ocolind normele”.

În 3 ianuarie 2017, când se forma Guvernul, premierul desemnat Sorin Grindeanu a fost filmat fumând în biroul președintelui de atunci al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, în momentul în care ușa era întredeschisă. Liviu Dragnea a declarat atunci, referitor la legea care interzice fumatul în spațiile publice, că această chestiune nu a fost abordată în programul

Conform Legii antifumat, fumatul în spațiile publice închise este interzis, iar contravenienții pot fi sancționați cu amendă între 100 și 500 de lei.

Citește și http://hosting2086364.online.pro/autoinstalator/wordpress/viorica-make-a-photo-cu-mike-pence-pe-gratis-in-vizita-sa-in-america-liviu-a-platit-un-morman-de-100-000-de-dolari-acum-2-ani-pentru-aceeasi-fotografie-cu-vicepresedintele-sua-plus-cateva-intervi/

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here