- Advertisement -
AcasăExternPrincipalul partid de opozitie din Germania avertizeaza o posibila noua catasfrofa europeana:...

Principalul partid de opozitie din Germania avertizeaza o posibila noua catasfrofa europeana: Dragi colegi din Parlament, e o abordare interesantă pe care o promovați. Tancurile germane împotriva Rusiei în Ucraina. Asta e ceva ce inclusiv bunicii dvs. au încercat. Și care este rezultatul? Suferință de nedescris. Zeci de milioane de morți de ambele părți

- Advertisement -

Parlamentarul german Petr Bystron, membru al principalului partid de opozitie din Germania (AFD) avertizeaza cu privore la o noua imensa catastrofa care ar putea urma in Europa ca urmare a politici de distribuire continua de arme in razboioul dintre SUA si Rusia de pe teritoriul Ucrainei. Parlamentarul german trage semnalul de alarma si face apel la istoria din cel de Al doilea Razboi Mondial.

„Dragă domnule președinte, dragi colegi din Parlament, în special colegilor din CDU/CSU: e o abordare interesantă pe care o promovați! Tancurile germane împotriva Rusiei în Ucraina… Asta e ceva ce inclusiv bunicii dvs. au încercat. (…) Și care este rezultatul? Suferință de nedescris. Zeci de milioane de morți de ambele părți. Și, în final, tancurile rusești aici în Berlin. Două dintre ele sunt aici în apropiere, în Berlin – Tiergarten*. Când treceți în fiecare dimineață pe lângă ele ar trebui să vă aduceți aminte de asta”, a spus parlametarul Petr Bystron, în fața colegilor săi.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -