- Advertisement -
AcasăExternPSD e din nou colacul sa salvare fara sa stim. Budai: Vreau...

PSD e din nou colacul sa salvare fara sa stim. Budai: Vreau sa va asigur de ceva. Cel mai important este ca prezenta PSD la guvernare a dus incheierea legii sustinuta tot de noi, si anume acel procent de 40%, s-a ajuns la el. Cand erau guvernarea de dreapta si nu era razboi, nu s-a dat niciun leu. Daca nu era PSD la guvernare categoric nu cresteau pensiile

- Advertisement -

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat marti, ca cel mai important zilele acestea este faptul ca oamenii trebuie sa inteleaga daca PSD nu se afla la guvernare, nimic din pomenile aruncate in plina criza economica nu mai avea loc. Acesta a mentionat ca colaitia de dreapta USR-PNL nua dat nicun leu in plus in 2021 cu toate ca nu era razboi la granita. Budai a sustinut de asemena ca prin ultimele cresteri, PSD si-a indeplinit promisiunea legata de cresterea pensiilor cu procentul de 40%.

„Vreau sa va asigur de ceva. Cel mai important este ca prezenta PSD la guvernare a dus inceiherea legii sustinuta tot de noi, si anume acel procent de 40%, s-a ajuns la el. Cand erau guvernarea de dreapta si nu era razboi, nu s-a dat niciun leu. Daca nu era PSD la guvernare categoric nu cresteau pensiile.” a declarat Budai.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -