- Advertisement -
Acasă Extern PSD trece la mozolit noua administratie americana de la Casa Alba: Am...

PSD trece la mozolit noua administratie americana de la Casa Alba: Am avut astăzi o întrevedere excelentă cu domnul David Muniz, însărcinatul cu afaceri ad-interim al Statelor Unite la Bucureşti. PSD este profund atașat relației cu SUA

- Advertisement -

Ca e albastra sau e rosie, ca e consevatoaresa sau e progresista, ca e de stanga sau de dreapta, sa fie, cam pe acest „principiu” pare ca merg social demcoratii in raport cu administratiile SUA. Dupa ce in urma cu 4 ani social demcoratii au incercat sa se puna bine cu vechea adminsitratie republicana condusa de Donald Trump, PSD-istii au trecut la mozolit si noua adminsitratie neo-marxista care o are in frunte pe Kamala Harris (Joe Biden nefiind prezent nici macar pe Terra).

Marcel Ciolacu a anuntat ca a avut „o întrevedere excelentă David Muniz”, şeful interimar al Ambasadei Statelor Unite. Liderul PSD a spus ca este desigur „profund atasat” realtieI cu SUA si ca social-democraţii vor continua să susţină întărirea parteneriatului strategic „cu o orientare clară spre viitor, în cadrul familiei transatlantice”.

Postarea integrala a lui Marcel Ciolacu: 

„Am avut astăzi o întrevedere excelentă cu domnul David Muniz, însărcinatul cu afaceri ad-interim al Statelor Unite la Bucureşti. M-am bucurat să găsesc în domnul Muniz un prieten adevărat al României şi am decis să lucrăm împreună pentru întărirea tuturor celor trei piloni pe care se bazează politica externă a României: parteneriatul cu SUA, statutul de membru al Uniunii Europene şi rolul ţării noastre în cadrul NATO. Un subiect extrem de important, mai ales în conjunctura actuală, a fost cel al investiţiilor americane în România, în paralel cu necesitatea intensificării schimburilor comerciale”, a scris Ciolacu, pe Facebook.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here