- Advertisement -
AcasăExternPutin ameninta tarile occidentale care inarmeaza Ucraina: Dacă cineva din afară încearcă...

Putin ameninta tarile occidentale care inarmeaza Ucraina: Dacă cineva din afară încearcă să intervină în Ucraina, reacţia noastră va fi cu viteza luminii! Avem la dispoziţie toate instrumentele de ripostă pe care alţii nu le au! Şi nu doar ne lăudăm cu ele, le vom utiliza dacă va fi necesar!

- Advertisement -

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a avut o noua iesire dura impotriva tarilor occidentale, facand de aceasta data referire directa la tarile care inarmeaza Ucraina. Acesta a amenintat tarile occidentale ca intreventia acestora in Ucraina va avea o reactie rapida din partea Moscovei. Acesta a declarat ca Rusia are ar la dispozitie pe care alte tari nu le au si ca le va folosit „daca va fi necesar”.

„Dacă cineva din afară încearcă să intervină în Ucraina, reacţia noastră va fi cu viteza luminii”, a declarat Vladimir Putin, conform BBC News, în cursul unei reuniuni cu parlamentari ruşi.

„Avem la dispoziţie toate instrumentele de ripostă pe care alţii nu le au. Şi nu doar ne lăudăm cu ele, le vom utiliza dacă va fi necesar”, a atras atenţia preşedintele Rusiei. Liderul de la Kremlin a subliniat că au fost decise deja modalităţile de ripostă, dar nu a oferit detalii.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -