- Advertisement -
AcasăExternPutin: Astăzi semnăm decretele pentru a acceptat Luhanks, Donețk, Zaporojie și Herson....

Putin: Astăzi semnăm decretele pentru a acceptat Luhanks, Donețk, Zaporojie și Herson. Sunt convins că Adunarea Federală va sprijini aderarea acestr regiuni, fiindcă aceasta este dorința a miliona de oameni și acesta e dreptul lor, care e cuprins în principiile ONU de autodereminare

- Advertisement -

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a anuntat vineri ca va semna pe parcursul zilei de astazi decretele pentru anexarea Luhanks, Donețk, Zaporojie și Herson. Putin s-a declarat convins ca Adunarea Federala va sprijini aderarea celor 4 regiuni, mentionand ca aceasta reprezinta dorinta a milioane de locuitori, facand referire la referendumurile organizate in aceste zone.

„Astăzi semnăm decretele pentru a acceptat Luhanks, Donețk, Zaporojie și Herson. Sunt convins că Adunarea Federală va sprijini aderarea acestr regiuni, fiindcă aceasta este dorința a miliona de oameni și acesta e dreptul lor, care e cuprins în principiile ONU de autodereminare. Oamenii care nu au fost de acord în 2014, care și-au dat viața pentru a-și pătra viața și obiceiurile sunt victime ale atacurilor teroriste organizate de acest regim și sunt eroi ai Rusiei, a spus Putin, care a cerut și un moment de reculegere în onoarea lor” a declarat Vladimir Putin.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -