- Advertisement -
AcasăExternPutin dupa ce Finlanda si-a exprimat dorinta de a adera la NATO:...

Putin dupa ce Finlanda si-a exprimat dorinta de a adera la NATO: „Sfârşitul politicii tradiţionale de neutralitate militară ar fi o greşeală, întrucât nu există nicio ameninţare la adresa securităţii Finlandei”

- Advertisement -

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a reactioant sambata dupa amaiza, printr-un comunicat emis de Kremlin, la intentia exprimata de Finlanda de a aderare la NATO. Presedintele rus transmite Finlandei ca miscarea ar fi o greseala deoarece nu exista niciun fel de amenintare la adresa sa. Kremlinul transmite ca o asemenea pozitionare ar duce la sfarsitul politici traditionale de neiutraltiate si ar strica relatii economice dintre cele doua tari.

„Vladimir Putin a subliniat că sfârşitul politicii tradiţionale de neutralitate militară ar fi o greşeală, întrucât nu există nicio ameninţare la adresa securităţii Finlandei”, indică comunicatul.

„O astfel de schimbare a direcţiei politice a ţării poate avea un impact negativ asupra relaţiilor ruso-finlandeze, care s-au dezvoltat de ani de zile în spiritul bunei vecinătăţi şi al cooperării între parteneri, fiind reciproc avantajoase” mai transmite Kremlinul.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -