Acasă Politica Raed Arafat spune ca niciodata nu a declarat faptul "lupta cu virusul...

Raed Arafat spune ca niciodata nu a declarat faptul „lupta cu virusul e pierduta”: Eu chiar cred ca impreuna putem reusi sa limitam impactul pandemiei in Romania si sa salvam cat mai multe vieti. Niciodata nu ma veti auzi afirmand ca am pierdut o lupta pentru ca acest lucru ar insemna implicit ca nu mai avem ce face, ce nu este deloc adevarat

Seful DSU Raed Arafat a scris pe pagina sa de facebook faptul ca niciodata nu a declarat faptul ca lupta cu coronavirusul ar fi pierduta. Acesta spune ca informatiile i-au fost preluate trunchiat, el vorbind de fapt despre colega sa de la compartimentul de primiri urgente Fetesti, care a pierdut lupta cu COVID-19 decedand in noaptea de joi spre vineri. Acesta a punctat faptul ca niciodata nu va declara faptul ca „lupta cu virusul e pierduta” deoarece ar inseamna implicit infrangerea autoritatilor in fata pandemiei. Arafat a spus ca Romania este departe de un asemenea scenariu.

Astazi s-a publicat de mai multe agentii de presa o afirmatie atribuita mie referitoare la “pierderea luptei cu COVID-19”. Afrimatia s-ar fi facut in cadrul emisiunii din seara trecuta la Digi24.

Singura referire in cadrul emsiunii la pierderea luptei cu COVID-19 era cand am vorbit de colega noastra de la compartimentul de primiri urgente Fetesti, care a pierdut lupta cu COVID-19 decedand in noaptea de Joi spre Vineri.

Eu chiar cred ca impreuna putem reusi sa limitam impactul pandemiei in Romania si sa salvam cat mai multe vieti. Niciodata nu ma veti auzi afirmand ca am pierdut o luptapentru ca acest lucru ar insemna implicit ca nu mai avem ce face, ce nu este deloc adevarat. Personal, cred ca masurile pe care le luam si le implementam vor sta la baza opririi cresterii numarului cazurilor, la atingerea unui platou si la inceperea unui trend descrecator. Acest lucru necesita timp si un efort comun depus de noi toti.

Le multumesc agentiilor de presa care au corectat stirea initiala!

Astazi s-a publicat de mai multe agentii de presa o afirmatie atribuita mie referitoare la “pierderea luptei cu…

Publicată de Raed Arafat pe Sâmbătă, 17 octombrie 2020

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here