Rares Bogdan, malancolic dupa epoca PDL: Noroc că au venit Băsescu și cu Videanu, care au fost primari la un moment dat în Capitală/ Nicușor Dan Nicusor Dan e un baiat de zahar, dacă se înscrie în PNL, cred că lucrurile sunt tranșate

Cand nu anunta ca isi da demisia din PNL daca se intampla anumite evenimente, pentru ca atunci cand ele se intampla in cele din urma sa “uite” complet sa imi da dea demisa anuntata, Rares Bogdan face declaratii memoriabile. Intr-un interviu oferit Hotnews, acesta declara ce noroc a avut Capitala Romaniei cu primari precum Videanu- “Regele bordurilor”, dar si cu Basescu, care a avut deschis un dosar privind retrocedarile ilegale din mandatul de primar al Capitalei.

“Noroc că au venit Băsescu și cu Videanu, care au fost primari la un moment dat în Capitală, că nu ne mai zdrăngăne în urechi tramvaiul așa cum o făcea până la primul mandat al lui Băsescu, când au reușit să facă acele șine sudate și, practic, funcționează astăzi metroul, dacă îl iei din subteran și îl pui pe șinele respective, funcționează fără probleme” a declarat Rares Bogdan.

Fostul moderator a vorbit si despre actualii candidati la Primaria Capaitalei spunand despre Nicusor Dan ca e “baiat de zahar” si ii da asiugrari ca daca se inscrie in PNL va candida din partea liberalilor si castiga garantat si Capitala Romaniei.

“Nicusor Dan e un baiat de zahar. Nicușor Dan poate fi susținut de Partidul Național Liberal la Primăria Capitalei doar dacă se înscrie în această formațiune politică, însă acesta este „șovăielnic rău” în discuțiile pe care le are cu șeful liberalilor, Ludovic Orban, dacă Nicusor Dan se înscrie în PNL, cred că lucrurile sunt tranșate”, a declarat Rares Bogdan.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *