Rares s-a plans la intalnirea dintre liberali si Iohannis ca nu a fost ales candidat la Primaria Capitalei asa cum i s-a promis si a spus ca Nicusor Dan nu e in stare de nimic: “Nicușor Dan nu știe să dezvolte, nu e constructor, nu e un vizionar. El știe doar să oprească, să blocheze. Ma tem ca vom pierde primaria cu el!”

Rares Bogdan a fost cel mai suparat dintre toti liberalii la intalnirea dintre PNL si Iohannis din aceasta diminieata. Prim vicepresedintele PNL a reprosat liberalilor ca nu a fost ales candidat la Primaria Capitalei asa cum i s-a promis si a spus despre Niculsor Dan ca “nu este in stare de nimic, nu stie sa dezvolte, nu ce nici constrcutor si niciun vreun vizionar”. Rares a spus chiar ca Nicusor Dan “stie doar sa opreasca si sa blocheze” si si-a exprimat temerile ca va pierde in fata Gabrielei Firea la locale.

Totusi, Rares Bogda a avut si un sustinator impotriva lui Nicuosr Dan, care la randul sau l-a ironizat pe foarte posibilul candidat din partea PNL la Capitala. Fostul PDL-ist Vasile Blaga a a intrebat unde este canddiatul PNL pentru Primaria Capitalei, ca nu il vede nimeni.

”Nicușor Dan nu știe să dezvolte, nu e constructor, nu e un vizionar. El știe doar să oprească, să blocheze. Mă tem că nu vom câștiga Primăria cu el în fața Gabrielei Firea”, ar mai fi spus Rareș Bogdan, potrivit surselor citate.

”Unde-i candidatul nostru, că nu-l vede nimeni. S-a distanțat social la propiu?”, ar fi intervenit in apararea lui Rares potrivit acelorasi surse Vasile Blaga.

Sursele citate au subliniat că nici șeful statului, nici premierul Orban nu au spus nimic la intervenția lui Rareș Bogdan.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *