Rares Bogdan: “USR-PLUS nu reușește să se adapteze, este inadaptabil! În momentul în care ataci Biserica, conservatorismul, tradițiile românești….E clar că un partid de inadaptați sau cu lideri inadaptați, care nu reușesc să se adapteze realităților românești, unde contează și Biserica, și tradițiile, și familia, și multe alte chestiuni! Nu va reusi sa depaseasca 14-15%!”

Rares Bogdan a rabufnit in emsiunea lui Sliviu Manastire de al B1. Europarlmanetarul a spus “moitvul’ pentru care PNL va continua sa fie votat de romani, atacand laolalta si PSD si USR-PLUS.

Prima data a atacat social democratii, despre care a spus ca nu sunt in stare sa se reformeze si au aceeasi oameni din timpul lui Dragnea la conducere. Acesta a spus ca PSD nu rezolva nimic scotand-o pe Olguta in fata si spune ca ar prefera ca PSD sa iasa in fata “cu Codrin, Ciolacu, cu Bădălău, cu Paul Stănescu, cu Firea” pentruca lumea sa isi aminteasca mai bine de guvernarea PSD-Dancila.

Asta a fost prima parte a atacului, dupa care a urmat atacuri pe banda rulanta si la USR-LPLUS. Acesta a descris cele doua partide ca fiind “inadaptate” sau cel putin ca avand in fruntea acestiora niste “lideri inadaptati realitatilor romanesti”. Prim- vicepresedintele PNL le transmite USR-PLUS ca nu vor rezolva nimic “dand in Biserica in convsevatorism, in traditiile romanesti”.

Rares repeta faptul ca sunt USR-PLUS sunt “inadaptate realitatii roamnesti” unde “traidtiile, Biserica si familia” sunt prioritare. Fostul moderator spune ca ar mai fi multe alte lucururi de adaugat la USR-PLUS, despre care spune in inchieiere ca nu vor reusi sa depaseasca 14-15% in sondaje cu o asemena atitudine.

“Noi trebuie să ne obișnuim cu ideea că, în următoarele rânduri de alegeri, 10% din cei care votează, vor vota în afara țării. Acum au votat 9%, la alegerile prezidențiale, când au candidat Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă, în finală. Deci aproximativ 10% din voturi vor veni din afară. Este o cifră uriașă. Diaspora contează enorm”, a declarat prim-vicepreședintele PNL.

Liderul delegației române din PPE susține că „PNL are o șansă uriașă datorită a două componente. Unu, constanta Klaus Iohannis și, doi, faptul că gradul de dezamăgire pe care îl produce PNL, neputând să dea toate măsurile pe care le așteaptă poporul în timp util, și din cauza COVID-19, și din cauză că avem o majoritate constituită din opt forțe politice, nu este atât de mare ca gradul de respingere pe care îl are PSD. Atât timp cât PSD va ieși în față cu Olguța Vasilescu – eu mi-aș dori să iasă mai mult Codrin – cu Ciolacu, cu Bădălău, cu Paul Stănescu, cu Firea, oameni care și-au arătat măsura faptelor în guvernarea Dăncilă, PNL rămâne unica alternativă. Pentru că PSD, cu aceste fețe, va respinge în continuare. A trecut prea puțin timp de la guvernarea Dăncilă pentru ca ei să se recredibilizeze”.

„Pe de altă parte, a treia forță politică nu reușește să se adapteze, este inadaptabilă. În momentul în care ataci Biserica, conservatorismul, tradițiile românești, aici mă refer la USR – PLUS… E clar că un partid de inadaptați sau cu lideri inadaptați, care nu reușesc să se adapteze realităților românești, unde contează și Biserica, și tradițiile, și familia, și multe alte chestiuni, care nu reușește să depășească 14%, 15%, USR, cu un PSD nereformat, care reușește să scoată aceleași fețe respingătoare, care nu se pot recredibiliza în spațiul public, PNL, având constanta Klaus Iohannis, care în continuare se bucură de o mare credibilitate, va fi condamnat să guverneze următorii patru ani și jumătate. E important cu cine va guverna”, a adăugat eurodeputatul.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *