- Advertisement -
AcasăNoutati interneRazboiul, departe de final. Germania s-a razgandit si vrea sa retrimita arme...

Razboiul, departe de final. Germania s-a razgandit si vrea sa retrimita arme in Ucraina: „Cu siguranţă ar fi trebuit să sprijinim Ucraina militar mult mai devreme”

- Advertisement -

Cu toate ca orasele Ucrainei devin ruine si tot mai mult civili mor, Ucraina neavand sanse reale intr-un conflcit armat impotriva Rusiei, se merge in continuare pe logica inarmarii, ba chiar se amplifica fenomenul. Dupa ce a fost pusa la zid de catre asa zisa „presa” mainstream” si mai multi oficiali s-au aratat public deranajati de decizia Germaniei de a renunta la inarmarea unei tari care devine doar ruine de la o zi la alta ca urmare a razboiului, Germania anunta ca va relua inarmarea Ucrainei. Anuntul in acest sens a fost facut de Vicecancelarul german Robert Habeck.

„Sprijinul ar fi trebuit să înceapă cu ani în urmă. „Cu siguranţă ar fi trebuit să sprijinim Ucraina militar mult mai devreme şi nu mă refer doar la zile sau săptămâni, ci la ani” a declarat Vicecancelarul german Robert Habeck intr-un interviu acordat Zweites Deutsches Fernsehen.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -