- Advertisement -
AcasăPoliticaRevoltator. Ce preocupari are Guvernul Romaniei? Ciolacu vrea sa legalizeze ritualul evreiesc...

Revoltator. Ce preocupari are Guvernul Romaniei? Ciolacu vrea sa legalizeze ritualul evreiesc kusher prin care animalelor li se taie gatul, iar sangele este lasat sa se scurga

- Advertisement -

Daca va intrebati ce mai preocupa Guvernul Romaniei in afara de vensinul subiect al pensiilor, aflati fara suprindere ca atunci cand nu este ocupat sa indeplineasca directive din exterior, tot interesele strainilor/minoritatilor sunt mai interesante decat cele ale romanilor. De data asta, PSD vrea sa legailzeze revoltatorul ritual everieisc kusher. Ce impune ritualul kusher? Nimic mai putin decat ca animalelor sa li se taie gatul, iar sangele sa fie lasat sa se scurga.

Noua legislație adoptată de parlamentul României vine la aproape un an după ce o instanță a UE a menținut interdicțiile privind metodele tradiționale musulmane și evreiești de sacrificare a animalelor pentru hrană, în două state belgiene.
Liderii și organizațiile evreiești au denunțat decizia – pe care ambasadorul israelian în Belgia a descris-o drept „catastrofală și o lovitură pentru viețile evreilor din Europa” – și au continuat să facă presiuni asupra UE pentru permiterea ritualului.

„Sper ca alți lideri din toată Europa să urmeze inițiativa Parlamentului României, valorificând și protejînd continuu viitorul vieții evreiești pe continentul european”, a declarat președintele Conferinței Rabinilor Europeni, rabinul Pinchas Goldschmidt, care a participat la ceremonia de semnare de la București.

Din punct de vedere istoric, activiștii pentru drepturile animalelor au fost susținători fermi ai interdicției, iar în ultimii ani, partidele europene de dreapta anti-imigrație s-au alăturat campaniilor împotriva sacrificării rituale, cu atat mai mult impotriva traditiilor aduse pe batranul contient de salbaticinile din Oreintul Mijliciu, vorbim desigur de imigranții ilegali musulmani.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -