- Advertisement -
AcasăPoliticaRise Project: Aflată pe ultima sută de metri în funcția de ministru...

Rise Project: Aflată pe ultima sută de metri în funcția de ministru al Sănătății, Sorina Pintea a aprobat eliberarea în Vaslui a 7 noi autorizații de functionare farmaceutice în condițiile în care orașul era oricum suprapopulat de acestea, fiind mai multe decat legea o permite

- Advertisement -

Pe ultima sută în funcția de ministru al Sănătății, Sorina Pontea a eliberat 7 noi autorizatii de funcționare a faramateutice în condițiile în care numărul acestora depășea pragul maxim admis prin lege, scria Rise Project.

Sorina Pintea se apără spunând că totuși numărul pragul maxim al numărului de farmacii admise în Vaslui – una la 3.500 de persoane – nu fusese încă atins, ținând cont de populația scriptică a orașului. Însă recunoaște că această populație nu are, în cazul de față, nicio legătură cu adevărata situație demografică a localității. E vorba de o populație care o triplează, în mod artificial, pe cea reală, prin venirea în oras a zeci de mii de cetățeni din Republica Moldova – aceștia înregistrându-și domiciliile în Vaslui pentru a putea obține cărți de identitate românești.

Una dintre cele șapte autorizații eliberate, pe picior de plecare, de Sorina Pintea a fost deja scoasă la vânzare! Reporterii RISE Project au negociat cumpărarea autorizației de funcționare, iar cel mai mic preț pe care l-au putut obține de la vânzătoare a fost de 235.000 de euro!

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -