- Advertisement -
Acasă Extern Romania, tratata de catre Google ca presul Europei! Toate recenziile negative al...

Romania, tratata de catre Google ca presul Europei! Toate recenziile negative al romanilor de pe pagina castelului printului din Austria au fost sterse de Google! Cele 12.000 de comentarii negative al romanilor au fost sterse in totalitate! Ratingul de pe Google al Castelului Riegersburg a revenit joi seara la 4,6 dupa ce scazuse in ultimele 2 zile la 3,9 in urma recnzilor negative ale romanilor

- Advertisement -

Cine mai avea inca dubii asupra statului de colonie a Romaniei in Europa si in lume, se poate trezi in ale 12-le ceas. Romania este tratata la propriu ca un pres de catre Google.

Desi mari ecologisti declarati in ultimi ani, la fel ca toti marii bogatasi ai planetei, pe cei de la Google nu i-a afectat asa de mult uciderea unui urs in Romania de catre un print austriac, ci comentariile negative ale romanilor, fapt pentru care Google a decis ca toate recenziile negative ale romanilor de pe pagina castelului printului din Austria sa fie sterse, astfel ca toate cele 12.000 de comentarii negative ale romanilor au fost sterse in totalitate.

Mai mult, ratingul de pe Google al Castelului Riegersburg a revenit joi seara la 4,6 dupa ce scazuse in ultimele 2 zile la 3,9 in urma recnzilor negative ale romanilor.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here