- Advertisement -
AcasăNoutati interneRomanul omorat cu pietre de tigani in Bolintin Vale era un sofer...

Romanul omorat cu pietre de tigani in Bolintin Vale era un sofer de microbuz care isi termina tura in aceasta seara. Marturia cumnatului victimei: Cumnatul meu executa curse pe traseul Bolintin Vale Bucureşti. A fost agresat de un grup de patru persoane de etnie romă, printre care se afla şi o femeie. Cei 4 s-au pus în faţa microbuzului şi l-au oprit. au început să-l înjure şi să arunce cu bere în el. Până la urmă a reuşit să îi dea jos din maşină şi ei au început să de a cu pumnii şi cu picioarele în mașina

- Advertisement -

Vin noi amanunte din tragedia petrecuta in acest seara in localitatea Bolintin Vale de langa Capitala unde un roman a fost omorat cu pietre de catre tigani. Cumnatul romanului omorat a povestit la Antena 3 cum s-au petrecut faptele. Potrivit acestuia, romaniul sofer de microbuz se intoarcea de la mama impreuna cu rudele sale, mai exact cu fratele si sotia sa cand 4 tigani au inceput sa sa il agreseze, punandu-se in fata microbizului, ulterio soctandu-l din autovehicul si incepand sa il injure si sa arunce cu pietre si acesta, dupa care au trecut la lovituri cu pumnii si picioarele pentru ca ulterior sa il loveasca cu pietre, ceea ce i-a adus sfaristul romanului, loviturile fiind cauzatoare de moarte.

Cumnatul meu executa curse pe traseul Bolintin Vale Bucureşti.  A fost agresat de un grup de patru persoane de etnie romă, printre care se afla şi o femeie. Cei 4 s-au pus în faţa microbuzului şi l-au oprit. Cumnatul meu era în maşină cu fratele său şi soţia sa, iar aceştia au urcat în maşină spunând că ei caută un copil şi o femeie.

El nu executa cursa atunci se întorcea acasă de la mama sa. Atunci, cei patru au început să-l înjure şi să arunce cu bere în el. Erau în stare de ebrietate. Până la urmă a reuşit să îi dea jos din maşină şi ei au început să de a cu pumnii şi cu picioarele în mașina.

Ulterior a constatat că are cauciucul spart şi a oprit din nou. Când a oprit, cei 4 au fugit şi el a plecat după ei.

Nu ştiu la ce s-a gândit poate a crezut că poate prinde pe unul din ei să-l ducă la poliţie. A alergat după ei şi după ce s-a oprit au început să-l agreseze şi să.l bată. Unul din ei a luat o pavelă şi i-a dat în cap. Atunci a picat secerat. Am înțeles că există filmările dar nu vor să le facă publice. Poliţia nu a luat legătura cu noi.

A doua zi am făcut eu rost de un număr şi i-am sunat eu. Din câte am înțeles cineva a sunat dar au ajuns foarte târziu. Apelul a fost dat de un nepot care a găsit microbuzul pe stradă fără el şi ulterior l-a găsit într-o baltă de sânge.

Trei dintre agresori se află în libertate. Doar cel care a dat cu piatra a fost reţinut. Cumnatul meu era foarte liniștit. Toată lumea îl cunoștea şi îl iubea. Agresorii sunt niște parveniți. Cumnatul meu a murit aseară. Are o fetită de 5 ani şi un băiat de 12 anu”, a spus cumnatul bărbatului ucis cu pietre în Bolintin Vale la Sinteza Zilei.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -
DC360 We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications