- Advertisement -
AcasăJustitieRudel Obreja cere interuperea executarii pedepsei: Am cancer cu metastaze! Vreau sa...

Rudel Obreja cere interuperea executarii pedepsei: Am cancer cu metastaze! Vreau sa traiesc! Cer să mi se recunoască dreptul conferit de Lege, al întreruperii executării pedepsei, pentru a începe demersurile medicale în România sau în străinătate

- Advertisement -

Fostul presedinte al Federatiei Române de Box, Rudel Obreja, condamnat la 6 ani de inchisoare cu executare in dosarul „Gala Bute” cere sa fie eliberat din inchisoare pentru a se trata dupa ce a fost descoperit cu cancer. Acesta spune ca vrea sa inceapa cat mai curand demersurile medicale in România sau in strainatate.

“Am nevoie de tratament în condiţii UMANE”, “Vreau să trăiesc!”, a menţionat el, adăugând că în prezent este într-un salon de spital, cu perfuzii, şi păzit permanent de gardieni.

“Dragii mei prieteni,

Ţin să vă mulţumesc din inimă tuturor celor care v-aţi mobilizat exemplar în susţinerea cauzei mele, a VIEŢII MELE, a DREPTULUI de a TRĂI, alături de soţie, de copiii mei,de voi toţi.

Am nevoie de tratament in condiţii UMANE,de grija medicilor şi a familiei mele, extrem de importante în contextul actual şi iată de ce:

– stau într-un salon de spital, aproape tot timpul cu perfuzii, care-mi atenuează durerile crunte;

– sunt păzit de gardieni în salon, corp la corp , zi şi noapte

– nu am telefon, doar 5 vizite PE LUNĂ ale soţiei, deci nu am capacitatea de mişcare pentru a începe tratament sau operaţie chirurgicală.

Cer să mi se recunoască DREPTUL conferit de Lege, al întreruperii executării pedepsei, pentru a începe demersurile medicale în România sau în străinătate!

VREAU SĂ TRĂIESC!

Dar pentru asta am nevoie de Proceduri…

Rog respectuos Comisia de specialitate din cadrul Institutului Naţional de Medicină Legală Mina Minovici, să se constituie în timp util pentru întocmirea şi prezentarea Raportului de Expertiză Medico-Legal la Tribunalul Ilfov, astfel încât Instanţa de Judecată să se poată pronunţa la termenul deja stabilit pentru data de 20.7.2022.

Orice amânare din cauza lipsei acestui Raport de Expertiza al INML îmi complică şansele!

Actele aflate la Dosarul medical, întocmite de cele doua Spitale sunt CLARE, este nevoie doar de confirmarea lor de către INML.

Am cancer cu metastaze.

CRUNT!

Cu VOIA LUI DUMNEZEU, am şanse să mă pot trata/ opera.

Repet, orice întârziere le diminuează!

Chiar dacă am avut parte de două condamnări NELEGALE, de încălcarea Legilor şi a Constituţiei României pentru a fi trimis la închisoare, nu m-am sustras niciodată, n-o voi face nici de aici înainte.

După cum vedeţi ,apelez la Respectarea Legii, în această Ţară…

OPTIMIST…CURABIL…măcar de CANCER!”, este mesajul lui Obreja, potrivit news.ro.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -