S-a impaitit cascavalul politic! Niculae Badalau devine vicepreşedinte al Autorităţii de Audit din cadrul Curţii de Conturi! Ilie Sarbu,socrul lui Victor Ponta, devine vicepresedinte al Curtii de Conturi! La CNCD cele mai multe posturi au mers la liberali

S-a impartit din nou cascavalul pentru cele mai banoase functii in stat. Daca saptamana trecuta, la prima runda de negocieri, PNL a iesit partidul castigator in privinta functiilor, de data asta, pentru a pastra balanta, PSD a devenit noul boss la impartirea cascavalului.

Asadar, Niculae Badalau devine vicepreşedinte al Autorităţii de Audit din cadrul Curţii de Conturi, asa cum era vehiulat in presa in ca acum aproximativ 2 saptamani.

Cum PRO Romania a stat mai mult cu ochii in soare la runda precedenta de consultari de saptamana trecuta si nu a primti mare lucru, de data asta Victor Ponta s-a aranjat. Ilie Sarbu, socrul fostului premier PSD a obtinut functia de vicepresedinte al Curtii de Conturi. Ilie Sarbu va sta insa in functie pana in 2023 pentru un salariu de nu mai putin de 5.500 de euro.

In privinta CNCD (Consiliului pentru Combaterea Discriminării) cele mai multe dintre posturi au revenit PNL-ului, mai exact lui Cristian Iura (PNL), Mariana Moţ (PNL), Claudia Sorina Popa (PNL). Social democrati ii vor avea in posturi la CNCD pe Adrian Diaconu (PSD) si pe Horia Grama (PSD).

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *