- Advertisement -
AcasăPoliticaS-au racit apele in #echipacastigatoare! Batistuta cere sanctionarea Turcanei pentru ca s-a...

S-au racit apele in #echipacastigatoare! Batistuta cere sanctionarea Turcanei pentru ca s-a luat de Superman: Voi propune o sancțiune statutară, pentru că ne-a creat prejudicii de imagine! Voi propune o sancțiune pentru că ne-a creat o problemă uriașă și a creat o problemă pensionarilor României!”

- Advertisement -

S-au racit apele in #echipacastigatoare dupa doar 2 luni. Daca in urma cu fix 60 de zile, Turcan, Rares si restul gastii penibile se urcau pe scnea alaturiu de Superman ca sa isi apaude frentetic seful la celebrul Congres din data de 25 septembrie, astazi Turcan este certata cu eroaul PNL dupa ce a lasat-o fara banii necesari pentru plata pensiilor la rectificare (cel putin asta sustinea in urma cu 2 zile fostul ministru al Muncii). Adevarat sau fals, cert e un lucru, Batisutta face ce stie maI bine si se face util stapanului de moment si cere sanctioanrea Ralucai Turcan pentru ca a indraznit sa spuna nasoale de Citu. Rares a declarat la Digi24 ca va cere in interiorul PNL sanctioanrea colegei sale deoarece a afacetata imaginea partidului.

„M-a deranjat și pe mine și pe alți colegi. Sunt absolut convins că. dacă doamna Turcan ar fi făcut parte din guvern, la orice minister, probabil și la Sport, nu ar fi avut o astfel de atitudine. În astfel de momente se văd liderii politici, se vede maturitatea lor și nu cred că un lider politic care nu înțelege momentele complicate prin care trece un partid… Să nu credeți că vreunul din echipa de negociere sau din PNL este fericit de această alăturare, vă asigur că nu. Eu nu voi critica colegii mei în spațiul public, o să-i spun Ralucăi ce am de spus în cadrul biroului PNL. E o iresponsabilitate totală și o piatră de moară pe care i-a aruncat-o domnului Nicolae Ciucă în brațe, înainte cu o zi ca acesta să fie votat, înainte cu o zi ca colegii mei, cei opt miniștri, să treacă prin furcile caudine ale comisiilor parlamentare. Cred că un lider politic trebuie să se gândească înainte de a scoate un cuvânt pe gură. Cred că prin ceea ce a făcut, Raluca Turcan s-a descalificat ca lider al PNL. Este inadmisibil”, a declarat Rareș Bogdan la Digi24.

„Niciodată nu voi accepta ca un lider care își spune părerile în interiorul partidului – dânsa din păcate a făcut-o în afara partidului – să fie exclus din partid. Dar în același timp voi propune o sancțiune statutară, pentru că ne-a creat prejudicii de imagine. Nu se ajunge la exludere, dar voi propune o sancțiune pentru că ne-a creat o problemă uriașă și a creat o problemă pensionarilor României”, a mai explicat Rareș Bogdan.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

- Advertisement -