- Advertisement -
AcasăExternSandulica si-a facut un nou prieten la Varsovia. Alzheimer: Doamnă președinte Sandu,...

Sandulica si-a facut un nou prieten la Varsovia. Alzheimer: Doamnă președinte Sandu, suntem mândri să stăm alături de dumneavoastră. Un rând de aplauze pentru doamna președinte

- Advertisement -

Daca in propria tara este extrem de huiduita si scade intens in sondaje, peste ocean Sandulica lui Soros este asa cum era de asteptat extrem de apreciata. Biden a declarat marti la Varsovia ca SUA e mandra de Sandu de peste Prut si a cerut un rand de aplauze pentru cel mai huiduit presedinte din istoria Republicii Moldova.

„Democrațiile de peste tot din lume sunt mai puternice, nu mai slabe. Autocrațiile din lume sunt mai slabe, nu mai puternice. În momentele de neliniște, oamenii înțeleg ce este important și pentru ce este nevoie să lupte. Oamenii știu asta, voi știți asta.

De fapt, voi, în Polonia știți mai bine decât oricine ce înseamnă solidaritatea, ce înseamnă să luptați împotriva opresiunii. Ne amintim cum Varșovia a fost distrusă în Al Doilea Război Mondial și prin ce a trebuit să treacă Polonia sub regimul comunist. Iar acum oamenii din alte locuri, precum Belarus, continuă să lupte pentru democrația lor.

Ne dorim ca și oamenii din Moldova să trăiască în libertate, să-și câștige independența. Poporul moldovean își apără drepturile, vrea libertate și să rămână independent. Doamnă președinte Sandu, suntem mândri să stăm alături de dumneavoastră. Un rând de aplauze pentru doamna președinte”, a spus Joe Biden.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -