- Advertisement -
AcasăEducatieSe inchid scolile in Capitala! Monica Anisie: "In confirmitate cu rata incidenței...

Se inchid scolile in Capitala! Monica Anisie: „In confirmitate cu rata incidenței care a depășit limita de 3 la mia de locuitori, Comitetul ar trebui să decidă această suspendare tempoară a cursurilor pentru 14 zile. Toate unităţile de învăţământ vor avea activităţile didactice faţă în faţă suspendate. Şi cele private. Dar această decizoe este la Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă”

- Advertisement -

Ministrul Edcuatiei Monica Anisie a declarat luni dimineata ca scolile se inchid in Capitala in contextul in care rata incidendtei a trecut de 3 la 1.000 de locuitori. Asta inseamna ca elevii nu se vor mai prezenta fizic catre unitatile de invatamant vi vor invata online. Monica Anisie a spus ca prima data cursurile urmeaza sa fie suspendate pentru o perioada de 14 zile, ulterior urmand sa se decida in functie de evolutia pandmeiei daca masurile se prelungesc mai departe sau nu. Monica Anisie a spus ca deciziile referitor la felul in care vor urma sa se desfasoare cursurile vor fi luate de catre Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă.

„Inspectorul școlar general este în concediu medical, având o problema de sănătate, și am decis astăzi ca atribuțiile în cadrul ISMB să fie preluate de către doamna Liliana Toderiuc. Am definitivat planul de măsuri cu privire la predarea online, care are în vedere și modalitatea în care fiecare unitate de învățământ a distribuit tabletele transmise de MEC. Am stabilit cu inspectorii școlari ca după ce se încheie Comitetul pentru Situații de Urgență să realizăm o videoconferință cu toți directorii unităților de învățământ din București.
În confirmitate cu rata incidenței care a depășit limita de 3 la mia de locuitori, Comitetul ar trebui să decidă această suspendare tempoară a cursurilor pentru 14 zile. Tabletele au fost în depozitul inspectoratului, nu înțeleg de ce a trebuit să vin eu sa deblochez situația, dar la acest moment au fost distribuite către unitățile de învățământ. Toate unităţile de învăţământ vor avea activităţile didactice faţă în faţă suspendate. Şi cele private. Dar această decizoe este la Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă”, a declarat Anisie.
- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -