- Advertisement -
AcasăEducatieSe intampla in Romania. Mai multe scoli din Iasi interzic baietilor sa...

Se intampla in Romania. Mai multe scoli din Iasi interzic baietilor sa aiba parul mai lung de nivelul gulerului. Sunt interzise hainele stramte, asezate pe corp. Tricourile rock cu „mesaje sataniste” sunt interzise. Fetelor le sunt interzise rochiile mai scurte de o palma deasupra genunchilor. Sosetele colorate sunt si ele interzise

- Advertisement -

Romania anului 2022. Mai multe scoli din judestul Iasi vin cu un regulment pentru elevi care nu poate fi incadrat decat la „noaptea mintii” care amintesc de perioada comunista. Mai multe unitati de invatamant din Iasi au decis un regulemnt prin care baietilor le este sa aiba parul mai lung de nivelul gulerului. Tricourile rock cu asa zise mesaje „sataniste” sunt interzise.

Fetelor le sunt interzise rochiile mai scurte de o palma deasupra genunchilor si chiar daca este greu de crezut acestia au luat masuri si in ceea ce priveste sosetele, fiind interzise cele colorate.

Referitor atat la fete cati si la baieti, sunt interzise de asemena hainele stramte, asezate pe corpm de unde se deduce ca respectivii coorodnatori ai noilor regulamente se afiliaza prefect la Statul Islamic.

In ciuda regulamentului care aminteste de perioada bolsevica, paralel elevilor nu le sunt interise in schimb tatuajele.

Una dintre scolile din România care au implementat asemena aberatii este Colegiul „Mihai Eminescu” din Iasi.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -