- Advertisement -
Acasă Extern Seful de cabinet al premierului Viktor Orban despre referendumul pe legea LGBT:...

Seful de cabinet al premierului Viktor Orban despre referendumul pe legea LGBT: Este vorba de o luptă a întregii Europe centrale, în care trebuie să arătăm că valorile, cultura şi identitatea regiunii fac parte din blocul comunitar în egală măsură cu cele ale Europei de vest! insistând! O UE este de neimaginat fără coexistenţa acestora!

- Advertisement -

Seful de cabinet al premierului Viktor Orban, Gergely Gulyas, a declarat joi dupa amaiza referitor al referendumul pe legea LGBT anuntat ieri de premierul Viktor Orban, ca acesta va avea loc undeva la sfarsitul acestui an, inceptul anului viitor. Gergely Gulyas a declarat ca scopul demersului este acela ca Europe centrala sa isi apere valorile, cultura si identitatea din care fac parte in fata vesticilor care renunta si isi autodistrug toate valorile morale si principiile in numele corectutidinii politice, insinstand frecvent ca si celalalte tar din est-centrul Europei sa le copieze mizeriile , insisstand in special asupra primirii programate de imigranti ilegali adusi in Europa de ONG-uri de extrema stanga, multe coordonare de miliardarul George Soros si a propagandei LGBT. Seful de cabinet al premierului Viktor Orban a declarat ca o UE fara valori, pricipii, identitate sau cultura este de neimaginat.

Lansarea referendumului reprezintă un răspuns la atacul venit săptămâna trecută de la Bruxelles din cauza noii legi din Ungaria privind protecţia copiilor, despre care instituţiile Uniunii Europene au afirmat că este discriminatorie împotriva comunităţii LGBTQ. Este vorba de o luptă a întregii Europe centrale, în care trebuie să arătăm că valorile, cultura şi identitatea regiunii fac parte din blocul comunitar în egală măsură cu cele ale Europei de vest. O UE de succes este de neimaginat fără coexistenţa acestora. Pentru Ungaria există mai multe argumente în favoarea apartenenţei la Uniunea Europeană decât împotriva ei. Aderarea la UE a fost decizia corectă, a fost şi rămâne în interesul naţional al Ungariei. Budapesta consideră că are dreptul să comenteze regulile clubului şi să ia propriile decizii acolo unde nu a cedat autoritatea instituţiilor UE” a declarat seful de cabinet al premierului Viktor Orban, Gergely Gulyas.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here