- Advertisement -
AcasăJustitieSeful DNA, Crin Bologa, se pensioneaza la varsta de doar 51 de...

Seful DNA, Crin Bologa, se pensioneaza la varsta de doar 51 de ani: „Am destulă experienţă şi pot să mă duc şi la pensie sau să îmi văd de treabă”

- Advertisement -

La varsta la care un mare segment al categoriilor sociale se afla la apogeul carieriei, seful DNA, Codin Bologa, se pesnioneaza. Procurorul a anuntat ca se va pensiona la varsta de doar 51 de ani.

Secţia pentru procurori a CSM se va reuni în 7 martie, unul dintr epunctele de pe ordinea de zi fiind ”Cererea de eliberare din funcţie, prin pensionare, formulată de domnul BOLOGA CRIN NICU, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj, în prezent delegat în funcţia de procuror şef al Secţiei judiciare penale din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie”.

”Sunt împărţit, aşa, în două: una, acasă, cu familie, cealaltă este aici, cu cei 95 de procurori care au venit în timpul mandatului meu, zeci de poliţişti… se vor vedea rezultatele acestea şi munca lor de zi şi noapte, asta te obligă să mergi şi mai departe. Dacă nu aş avea semnale de la ei, aş renunţa. Dacă era un eşec acest mandat, renunţam, fiindcă am destulă experienţă şi pot să mă duc şi la pensie sau să îmi văd de treabă”, declarat Bologa, în 2 februarie, la prezentarea bilanţului DNA pentru 2022.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -