- Advertisement -
Acasă Economie Si lui Citu incepe sa ii duduie economia: "Economia României va ieşi...

Si lui Citu incepe sa ii duduie economia: „Economia României va ieşi din această criză mai bine decât ne aşteptăm. Vedem companii care produc măşti, produc biocide. Companii care încearcă să producă ventilatoare. Au răspuns foarte bine şi de acea vă spun am încredere în economia romanească, am încredere că după această perioadă va fi o economie mult mai puternică”

- Advertisement -

Florin Citu a facut declaratii la Digi24 din care reiese ca acesta este mai mult decat pozitiv cu privire la economia Romaniei. Din spusele ministrului, pare ca economia sta iar sa duduie, de data asta sub pupila galbena. Desi Romania inca nu a atins inca varful pandmeiei de coronvairus, ministrul Finantelor este mai mult decat optimist cu privire la cum merge economia. Citu spune ca in acesta perioada putem observa companii care prodic masti, biocide sau ventialtoare, cea ce insaemna ca acestea au raspumns foarte bine in aceasta perioada. Mai mult, ministrul sustine ca Romania va iesi chiar mai intarita eomonmic decat inainte de aparitia COVID-ului in Romania.

„Economia României va ieşi din această criză mai bine decât ne aşteptăm. M-am uitat la ce s-a întâmplat în ultima lună, mă uit şi la cum au răspuns companiile după ce am făcut acel apel să îşi plătească taxele, dacă au bani în cont, şi se vede în aprilie că se plătesc taxele. Vă spun că 90% din companiile din România sunt IMM-uri. Am văzut în această perioadă, cu ajutorul nostru, că îşi fac reconversia imediat la situaţia de faţă. Vedem companii care produc măşti, produc biocide. Companii care încearcă să producă ventilatoare. Au răspuns foarte bine şi de acea vă spun am încredere în economia romanească, am încredere că după această perioadă va fi o economie mult mai puternică”, a spus Cîţu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here