- Advertisement -
AcasăPoliticaȘică îi găsește scuze celebrului Ștefan Ion, după ce acesta s-a numărat...

Șică îi găsește scuze celebrului Ștefan Ion, după ce acesta s-a numărat printre cei 3 liberali care au primit aviz negativ motivând că “s-a simiti presat de executia la care a asistat”: A fost emoționat, nu a participat niciodată la o astfel de execuție politică cum i-a pregătit PSD, evident că l-a afectat!

- Advertisement -

Premierul desemnat Ludovic Orban i-a luat apărarea deputatului PNL Ion Ștefan, propus pentru funcția de ministru al Dezvoltării, care a primit aviz negativ după audierile în comisii.

„În ceea ce privește pregătirea programului, ideile pe care le-a prezentat, capacitatea de a îndeplini programul de guvernare am încredere deplină în domnia sa. Faptul că a fost emoționat, pentru că nu a participat niciodată la o astfel de execuție politică cum i-a pregătit majoritatea PSD, evident că într-o oarecare măsură l-a afectat”, a spus Ludovic Orban.Volume 0% 

„Această majoritate din comisiile PSD e majoritatra care l-a învestit pe un ministru care nu a fost în stare să câștige primăria orașului din Bistrița pentru care a candidat, mă refer la dl Suciu (Daniel Suciu, vicepremier), l-a învestit pe dl Stănescu (Paul Stănescu, n.r.) în funcție și ca atare nu acceptă valoarea”, a continuat el.

Ștefan „este un om care a pus pe picioare o afacere care a generat dezvoltare în comunitatea locală, care, prin afacerea pe care a pus-o pe picioare a generat locuri de muncă, a plătit taxe și impozite la bugetul de stat, iar în ceea ce privește povestea casei, recepția lucrării și stabilirea valorii de impozitare trebuia să o facă primăria, prin direcția de taxe și impozite”, a mai spus Orban.

El a adăugat că Ștefan și-a plătit toate impozitele pe care i le-a solicitat primăria și a anunțat că va plăti și taxele majorate.

Declarațiile vin după ce Ștefan a primit aviz negativ în comisiile reunite de administrație, cu 17 voturi pentru și 19 împotrivă. Liberalii susțin că votul a fost unul politic, pentru că PSD are majoritate în cele două comisii reunite.

Citește și https://dc360.ro/fondatoarele-daruieste-viata-sustin-ca-ministrul-sanatatii-sorina-pintea-le-ar-fi-amenintat-ca-daca-nu-dau-statului-cei-26-de-milioane-de-euro-stransi-pentru-spitalul-dedicat-vindeca/


- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -