- Advertisement -
AcasăPoliticaȘică Mandolină, următorul premier al României! Klaus Iohannis a facut anunțul azi...

Șică Mandolină, următorul premier al României! Klaus Iohannis a facut anunțul azi întrebat cine va fi premierul dacă intra la guvernare PNL: „Oricând, Ludovic, oricând”

- Advertisement -

Președintele Klaus Iohannis a declarat sâmbătă, la Școala de vară a tineretului liberal că PNL este pregătit să intre la guvernare în orice moment, și că Ludovic Orban ar putea fi premier, ”oricând”. 

Întrebat dacă PNL este pregătit să intre la guvernare, Președintele a răspuns: ”Tot timpul a fost și tot timpul va fi. Dacă ați observat, am spus și în alocuțiune, PNL este cel mai important partid din România, deocamdată de Opoziție”. 

La întrebarea cine ar putea fi premier, răspunsul Președintelui l-a indicat pe șeful liberalilor: ”Oricând, Ludovic, oricând” 

Ludovic Orban a susținut și el un discurs în fața organizației de tineret a PNL, spunând că ”e o bulibășeală și o babilonie în politica românească în ultima vreme de cred că oamenii aproape nu mai înțeleg nimic”.

”O mișcare browniană în care aproape toți se ceartă între ei, fac un balans stânga-dreapta și nu mai înțelegi nimic din ceea ce vor”, a declarat președintele PNL. 

”Purtăm pe umerii noștri răspunderea de a câștiga această bătălie, nu pentru noi, nu pentru interesul nostru, ci pentru fiecare român, pentru România, pentru a garanta fiecărui român că lucrurile vor fi normale în această țară, iar pentru noi normalitate înseamnă democrație, drepturi și libertăți, prosperitate, respectarea traiectoriei euro-atlantice a României, înseamnă șansa la reușita în viață, aici, în țară, pentru fiecare român, pentru fiecare tânăr. Toate aceste lucruri nu le poate oferi decât președintele Klaus Iohannis și Partidul Național Liberal”, a mai spus președintele PNL. 

Citește și https://dc360.ro/victor-ponta-primul-sef-de-partid-care-anunta-ca-va-semna-pactul-propus-de-dancila-privind-asigurarea-ca-nu-vor-fi-taiate-pensiile-si-salariile/

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -