- Advertisement -
AcasăPoliticaSimion dupa ce clovnul lui Citu a cerut desfiintarea AUR: E luna...

Simion dupa ce clovnul lui Citu a cerut desfiintarea AUR: E luna cadourilor și am zis să fim mai buni. Așa că încercăm și noi să ajutăm persoanele sărace cu duhul. Așa că am fost la farmacie și am făcut niște cumpărături să-i trimitem de Crăciun și de Revelion. Niște Xanax domnului Muraru

- Advertisement -

Liderul AUR, George Simion, i-a rapsuns lui Alexandru Muraru, deputat PNL extrem de apropiat de Citu, caruia liderul PNL i-a oferit un post de sinecura intr-o instiutie noua infiintata care se ocupa de „combatarea antisemitismului”.

Alexandru Muraru, deputatul si clovnul PNL care printre alte aberatii a facut in luna octombrie plangere la Prachetul Gneral impotirva unui protestatar care desenase pe un afis cu Citu o mustata asemnatoare lui Hitler, a cerut zilele trecute desfiintarea AUR dupa protestul impotriva certificatului verde.

George Simiona s-a filmat mergand la farmacie si luandu-i iornic lui Muraru mai multe pastile pentru sanatate mintala, inclusiv Xanax.

Postarea integrala a lui George Simion:

„E luna cadourilor și am zis să fim mai buni. Așa că încercăm și noi să ajutăm persoanele sărace cu duhul. am văzut niște declarații de la un politician de la PNL Iași, un domn Muraru, că vrea să ne interzică, că ne-a făcut plângeri, vrea scoaterea AUR în afara legii.

Așa că am fost la farmacie și am făcut niște cumpărături să-i trimitem de Crăciun și de Revelion. Niște Xanax domnului Muraru, pe care le punem aici în pachet, Relaxiren, nu facem reclamă vreunui medicament, Nervocalmin, pentru domnul Muraru, acolo, la Iași, și, stați așa, Sedatif PC.

Toate aceste lucruri pentru că, din când în când, mai trebuie și să glumim și să ne relaxăm. Și dacă domnul Muraru stă prost cu nervii sau crede că nu trăim într-o democrație, de la AUR trimitem aici pentru Andrei Muraru (n. r. Alexandru Muraru)”, a spus George Simion.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -
Continue in browser
To install tap Add to Home Screen
Add to Home Screen
DC360
Get our web app. It won't take up space on your phone.
Install
See this post in...
DC360
Chrome
Add DC360 to Home Screen
Close

For an optimized experience on mobile, add DC360 shortcut to your mobile device's home screen

1) Press the share button on your browser's menu bar
2) Press 'Add to Home Screen'.
DC360 We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications