- Advertisement -
AcasăPoliticaSondaj Avangarde, situatie opusa fata de IMAS: PNL si PSD cresc cu...

Sondaj Avangarde, situatie opusa fata de IMAS: PNL si PSD cresc cu 6 procente impreuna. Alianta USR-PLUS scade cu 3 procente si se prabuseste la 13%. PRO Romania abia trece pragul cu 6%. Partidele lui Basescu, Tariceanu si PRU nu intra in Parlament

- Advertisement -

Un sondaj Avangarde prezinta o situatie radical diferita fata de IMAS ieri, in sensul ca partidele care erau pe plus la IMAS sunt pe minus la Avangarde si viceversa.

Mai exact, confrom Avangarde, PNL nu ar scadea jumatate de procent, ci au urca 2 prcoente pana la 35%, PSD nu ar fi de asemena in scadere cu 2 preocente, ci de asemena ar urca 4 procente pana la 29%.

Asa cum am spus siuatia este complet diferita in acest sondaj, daca USR-PLUS era in creste cu 1 procent la IMAS, la Avangarde e in scadere cu 3 procente, astfel ca cele doua partide sunt date impreuna la doar 13%.

PRO Romania, care in sondajul IMAS este dat cu 11,2%, apare in sondajul Avangarde cu 6%, adica la jumatate.

Partidul lui Tariceanu NU face in continuare pragul spre deosebire de sondajul IMAS, ALDE avand 4%, la fel si PMP-ul lui Basescu.

De altfel, spre deosebire de IMAS, Avangarde a luat in calcul si partidul ultra nationalist al lui Sebastian Ghita, PRU, care e cotat cu 3%

Situatia partidelor conform Avangarde:

PNL 35%

PSD 29%

Alianța 2020 (USR + PLUS) 13%

Pro România 6%

UDMR 5%

ALDE 4%

PMP 4%

PPU 3%

Altele 1%

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -