- Advertisement -
AcasăPoliticaFOTO SONDAJ IMAS. PNL scade in sondaje cu 4% si ajunge la...

FOTO SONDAJ IMAS. PNL scade in sondaje cu 4% si ajunge la 36,7%, PSD scade si el cu 2% si ajunge la 23, 9%. USR si PLUS, prima crestere in sondaje dupa aproxiamtiv 6 luni, ambele partide totalizand 19%. PRO Romania este singurul din toate partidele mici care creste si face pragul de 5%, . UDMR, ALDE si PMP, in continua scadere departe de prag

- Advertisement -

A aparut si primul sondaj pe pratidele politice in contextul pandemiei de coronavirus. Se pare ca toate partidele politice sunt pe pierdere, inclausiv PNL si PSD, care impreuna scad 6%. Singurele 3 partide aflate in crestere sunt USR, PLUS si PRO Romania, care impreuna isi adauga inca 6,7% procente. Cat despre partidele mici ale vechilor amici Basescu si Tariceanu, dar si partidul lui Kelemen, toate se chuinie aproape sa supravestuiasca mai drgraba, singurul care arem cat de cat o situatie mai buna este UDMR-ul care are 4,5%.

Asadar PNL scade 4 procente si ajunge la 36,7%, PSD scade la randul lui 2 procente si ajunge la 23,9%, astfel diferenta intre cele doua partide este in prezent de 12,8%.

USR creste pentru prima data de la inceputul toamnei lui 2019 cu 2,5% si ajunge la 12,5%, fiind pe locul 3.

Pentru prima data, partidul lui Ciolos reueste sa devina al ptrtaulea partid pe scena policii roamnesti, acesta crescand 3 preocente si ajungand la 6.5%, avand alaturi cu partenerii de la USR in total in prezent 19%.

Cel de al treilea partid si ultimul care creste in Romania este PRO Romania, care dupa un sfarsit de an si un nou inceput de an dezastruos, reuseste sa isi revina si face din nou pragul minim de 5%, ajungand la 5,8%.

Toate celalalte partide politice se chinuie mai degraba sa surpavetuiasca, UDMR are in cotninuare dificultati in a trece pragul, avand 4,5%, iar partide le conduse de fostii amcii Tariceanu si Basescu se chinuiem mai degraba sa nu Ddisapra decat sa treaca pragul, amblee avand 3,5%.

PNL – 36,7% 

PSD – 23,9% 

USR – 12,5% 

PLUS – 6,5%

Pro România – 5,8%

UDMR – 4,5% 

PMP – 3,5%

ALDE – 3,5%

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

- Advertisement -