- Advertisement -
AcasăExternSondaj Institutul Harvard CAPS-Harris. In ciuda propanadei mass media, Donald Trump...

Sondaj Institutul Harvard CAPS-Harris. In ciuda propanadei mass media, Donald Trump ramane de departe candidatul favorit al votantilor Partidului Republican pentru alegeri, cu 18 procente peste guvernatorul Floridei. Daca azi ar fi alegeri prezidentiale, Donald Trump ar castiga detasat si in fata lui Biden si in fata Kamalei Harris

- Advertisement -

In ciuda propagandei mass media, care inca de acum 6 ani se afla intr-o continua cursa de demonizare a lui Donald Trump, rezumnadu-se de cele mai multe ori la invective si lozinci ieftine tipice publicului tefelist amrican, realitatea de pe teren arata cu totul altceva.

Potrivit unui sondaj de opinie realizat de Institutul Harvard CAPS-Harris si citat de publicatia The Hill, Donald Trump ramane de departe candidatul favorit la preidentiale in randul votantilor Partidului Republican. Concret, Donald Trump are sustinerea a 46% din votantii repulicanii, pe locul al dolilea la distanta, cu 28%, venind guvernatorul Floridei, Ron DeSantis.

Mai mult, daca maine ar fi alegeri prezidentiale, fostul presedintel americna, Donald Trump, ar castiga si in fata actualului, Joe Biden (44% la 42%) si in fata vicepresedintei Kamaleii Harris (47%-40%).

In schimb, daca din partea Partidului Republican ar candida guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, ar fi la egalitate cu Biden, amandaoi obtindn 43% iart daca ar candida Kamala Harris ar castiga la 3 procente diferenta in loc de 7, cu cate ar castiga Donald Trump.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -