Sondaj realizat de social democrati! Doar 4 partide mai trec pragul de 5%: PNL 35%, PSD 27%, USR 16%, PRO Romania 8%! Partidele conduse de Kelemen, Basescu, Tariceanu si Ciolos nu fac pragul de %

Un sondaj a fost realizat saptamana aceasta de social democrati. Surprinzator poate pentru multi, rezultatele nu difera foarte mult de cele ale caselor de sondare, ba chiar din contra am putea spune.

Cateva amanunte ar fi faptul ca devine tot mai clar ca PNL stagneaza de circa 2-3 luni de zile in jurul procentului de 35%, cu 2, cel mult 3 preocente in plus sau in minus.

Despre sine insasi, PSD spune ar obtine 27%, ceea de ce din nou reprezinta o cifra asemantoare in jurul a ceea de dau si cealte case de sondare, adica un PSD cu cel putin 25% si cel mutl 27-28%.

Legat de USR, aici intr-adevar se reamrca o derenta majora, in sensul ca USR este dar cu circa 4-5 procente peste cat il prognozeaza casele de sondare in majoirtatea cazurilor.

Referitor la celalalte partide, social democratii le prognozeaza sub pragul de 5% necesar pentru a intra in Parlament.

Partidul liui Kelemen este dat cu 4%, sub cat il prognozeaza casele de sondare cu 1-2%, partidul lui Basescu este de asemena prezentat cu 4%, la fel si al lui Tariceanu, ambele avand mai mult cu circa 1 procent decat le prognozeaza majoirtatea caselor de sondare.

Pe final apare o oarecare balanta, daca in privinta USR, partidul e dat prezentat cu circa 4-5% peste cat il prezinta casele de sondare, In privinta PLUS, partidul e prezentat ca avand doar 2%, adica cu circa 3-4 procente mai putin decat il prezinta casle de soandare, chiar si asa , Alianta USR-PLUS castiga per total circa 1 procent in plus in sondajul social democratilor, avand 18%, fara de 16.5-17% in casele de sondare.

Sondajul PSD:

PNL 35%
PSD 27%
USR 16%
PRO România 8%
UDMR 4%
PMP 4 %
ALDE 4%
PLUS 2%

cu asta da cu vlad simplu

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *